Het is eerste kerstdag en ik (Frank) was bij mijn vriendin uitgenodigd om daar gezellig de kerst door te brengen.

‘s morgens rond 11 uur reed ik naar haar toe en begon met het zetten van koffie. Mijn vriendin (Kat) was nog boven bezig met haarzelf op te maken. Na het zetten van de koffie kwam ze naar beneden in een mooi glitterjurk, haar netjes in model, en hoge laarzen. Onder het jurkje droeg ze een glanzende panty. Ze weet dat ik ontzettend geil wordt van een vrouw die panty’s draagt en ze had het speciaal voor mij gedaan. Na het nuttigen van de koffie ging ik naar de keuken om haar te helpen met het klaarmaken van lekkers op tafel. Rond half 1 zou namelijk een goede vriendin met haar vriend ook komen kerst vieren. Tijdens het klaarmaken van de hapjes kon ik het niet laten om haar lekker over haar billen en borsten te strelen, hetgeen haar niet ongemoeid liet. Ze zuchtte en kreunde lichtjes maar ik had zoiets van nee nee ik ga je lekker teasen. Op haar beurt liep ze telkens langs me en kneep me in mijn inmiddels harder wordende lul maar ook zij was aan het teasen.

‘s Middags kwamen haar vriendin en vriend aan en het was super gezellig. Haar vriendin had een kort zwart rokje aan met zwarte panty’s (of kousen)en hoge laarzen. We kletsten en kwamen op een gegeven moment steeds uit op het onderwerp sex. Nu moest ik me inhouden omdat mijn vriendin toch iets preutser daarin is dan ik. Na verloop van tijd ging ik even naar de keuken om af te wassen en ineens kwam Sandra erbij. Zal ik je even helpen? vroeg ze me, hetgeen ik niet afsloeg. We kletsten wat verder in de keuken gedurende de afwas en ineens zei ze van: dussss.. jij vindt sex op aparte plekken spannend omdat je betrapt kan worden? Ehhh ja, zei ik, het geeft een ultiem genot omdat je weet dat je betrapt kan worden.

Ik was klaar met de afwas en bukte me om wat onderuit de kast te pakken en ineens voelde ik twee handen op mijn billen richting mijn kruis strelen. Wat doe je nu zei ik waarop Sandra zei sssst… geniet maar. Ik geil al heel lang op je want van mijn vriend die geeft me niet wat ik wil. Ik liet Sandra enigszins begaan en toen ik de schaal gepakt had kwam ik omhoog. Ze kneep me in mijn inmiddels keihard geworden lul en maakte trek bewegingen. Mmmmmm kreunde ik zachtjes waarop ze met één hand in mijn tepels kneep. Owwwwww Sandra, je maakt me geil, fluisterde ik. Mmmmm lekker, zei ze en kwam voor me staan en gaf me een tongzoen. Onze tongen worstelde met elkaar en terwijl ik haar zoende, gleed mijn hand over haar billen onder haar rokje en kneep zachtjes in haar billen.

Sandra kreunde licht waardoor ik zoiets had van: mmmm dat vindt ze lekker. Vanaf haar billen gleden mijn handen over haar billen richting haar benen waarbij ik het niet kon laten om met mijn vingers langs haar inmiddels nat geworden kutje te strelen. Tijdens het strelen constateerde ik dat ze een gat in haar panty had en geen slip droeg. Zo zo, jij bent ook lekker geil, zei ik tegen Sandra. Dat klopt Frank, fluisterde ze, ik heb dit aangetrokken in de hoop dat jij die keiharde pik in mijn kutje stopt. Nou dat liet ik me geen tweede keer zeggen dus ik draaide Sandra om, trok haar rokje omhoog en liet haar voorover buigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top